Lelki Tanácsadás

ÉLETMÓDTANÁCSADÁS

Napjainkban egyre több ember vág bele diétákba, testmozgással kapcsolatos életmódbeli változtatásokba vagy akárcsak a dohányzásról való leszokásba. Ezekhez komoly elhatározásra van szüksége egy embernek. Tapasztalatok azt mutatják, hogy sikeresebbek ezek a folyamatok, ha egy segítő ember áll mellettünk, aki motivál, támaszt nyújt vagy akár csak verbálisan segítséget nyújt. Ha szüksége van egy ilyen segítőtársra keressen bizalommal.

KRÍZISTANÁCSADÁS

Mindenki életében történhetnek olyan váratlan élethelyzetek, melyeknek a feldolgozása nehéz. Egyedül sok mindenre képesek vagyunk, de mivel az ember társas lény, így ezek megoldásában is nagy segítséget nyújthat valaki, akivel meg tudjuk beszélni a problémáinkat. Ha ilyen élethelyzetben van és segítségre van szüksége keressen bizalommal.

MUNKAHELYI ÉS MAGÁNÉLETI STRESSZKEZELÉS

A hétköznapi munkánk során sok stressz ér minket, különösen rohanó világunkban, ahol számos helyen meg kell felelnünk és minden határidőre készül. Sokszor a munkával kapcsolatban keletkező stressz mértéke meghaladja azt a szintet, amit még egyedül fel tudunk dolgozni. Ha úgy érzi hasonló cipőben jár és szüksége van valakire, aki átsegíti a stressze időszakokon keressen bizalommal.

ÖNISMERET ÉS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS

AÖnmagunk megismerése, elfogadása, változtatása egész Életünkben meghatározó feladatunk. Személyiségünket folyamatosan fejlesztenünk kell annak érdekében, hogy könnyen vehessük az Élet buktatóit, kudarcait. Az önismeret és a személyiségfejlesztése egyedül nehezebb folyamat, mint ha valaki segítségünkre van ennek a megvalósításában. Ha szüksége van ezen a területen egy segítő beszélgetésre, keressen bizalommal.