Lelki tanácsadás

admin
Tanácsadás
10,000Ft
  • 0 student
  • 0 lessons
  • 0 quizzes
  • 10 week duration
0 student

Életmódtanácsadás:

Napjainkban egyre több ember vág bele diétákba, testmozgással kapcsolatos életmódbeli változtatásokba vagy akárcsak a dohányzásról való leszokásba. Ezekhez komoly elhatározásra van szüksége egy embernek. Tapasztalatok azt mutatják, hogy sikeresebbek ezek a folyamatok, ha egy segítő ember áll mellettünk, aki motivál, támaszt nyújt vagy akár csak verbálisan segítséget nyújt. Ha szüksége van egy ilyen segítőtársra keressen bizalommal.

Krízistanácsadás:

Mindenki életében történhetnek olyan váratlan élethelyzetek, melyeknek a feldolgozása nehéz. Egyedül sok mindenre képesek vagyunk, de mivel az ember társas lény, így ezek megoldásában is nagy segítséget nyújthat valaki, akivel meg tudjuk beszélni a problémáinkat. Ha ilyen élethelyzetben van és segítségre van szüksége keressen bizalommal.

Munkahelyi és magánéleti stresszkezelés:

A hétköznapi munkánk során sok stressz ér minket, különösen rohanó világunkban, ahol számos helyen meg kell felelnünk és minden határidőre készül. Sokszor a munkával kapcsolatban keletkező stressz mértéke meghaladja azt a szintet, amit még egyedül fel tudunk dolgozni. Ha úgy érzi hasonló cipőben jár és szüksége van valakire, aki átsegíti a stressze időszakokon keressen bizalommal.

Önismeret, személyiségfejlesztés:

Önmagunk megismerése, elfogadása, változtatása egész Életünkben meghatározó feladatunk. Személyiségünket folyamatosan fejlesztenünk kell annak érdekében, hogy könnyen vehessük az Élet buktatóit, kudarcait. Az önismeret és a személyiségfejlesztése egyedül nehezebb folyamat, mint ha valaki segítségünkre van ennek a megvalósításában. Ha szüksége van ezen a területen egy segítő beszélgetésre, keressen bizalommal.

Curriculum is empty

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
10,000Ft